« San Cristobal - 7/1/2003 | Forside | San Cristobal/Guatemala - 9/1/2003 »

San Cristobal - 8/1/2003

Saa proever vi igen. Mountainbike turen blev jo aflyst igaar men i dag var det perfekt vejr. Vi fik lige koebt lidt morgenmad og så i en taxi til bike firmaet.

Vi fik alle udleveret cykler, hjelme, handsker og vandflasker. Og så ud på turen. Foerst igennem byen og desvaerre var Bodil så uheldig at kaeden på hendes cykel knaekkede. Så de blev noedt til at trille tilbage og få en ny kaede.

Nu var vi så smaa ude af byen. Og vi startede med en lang sej bakke. Bodil syntes ikke livet var helt optimalt, men efter ca 20 min opstigning naaede vi toppen og vi skulle nu ud på nogle mindre grusveje. Super laekkert. Så var lidt saadan lidt op og nede i terraenet. Vi kom også ud rigtigt off road, dvs på smaa stier.

Vi spiste frokost ude på en lille bakke og så en flod samt en lille grotte. Ursula koerer omkring 3 tours om ugen og hver soendag med sin mand, så hun er i rimelig god form. Vejret var perfekt. Sol men ikke bagende.

Vi kom ud til en masse smaabyen, hvor vi helst ikke skulle tage billeder, da Ursula koerer der hver uge og gerne vil have et godt forhold til de lokale.

Vi fik kørt ialt omkring 20 km, men denne tur var også vaesenligt haardere ned vores bike tur i Oaxaca.

Tilbage på hotellet slappede vi bare af. Vi overlevede biketuren. Vi et bad og noed solen på tag tarressen.

Vi fik pakket da vi skulle afsted til Guatemale dagen efter. Vi ville rigtigt have taget en organiseret tour til Guatemale, men den kostede $100 US hvilket vi syntes var lidt dyrt. Vi havde lige fået en email fra nogle danskere vi havde moedt hernede som selv have taget turen i lokale busser og der havde ingen problemer vaeret. Så det kunne vi da også goere.

Om aftenen spiste vi på en restuarent som Jan og Bodil havde set tidligere på dagen. Vi fik også en drink på en af de trendy cafe/bar i San Cristobal.

Jeg sov meget uroligt den nat.