« Oaxaca - 1/1/2004 | Forside | Oaxaca/Chiapa de Corzo - 3/1/2003 »

Oaxaca - 2/1/2003

Spiste morgenmad på hotellet og tog så en lokalbus ud til markedet i Ocotlan som skulle være et af de stoerre i omraadet. Busser er virkeligt praecise og landet er faktisk vaesenligt bedre organiseret end jeg maaske havde troet. Absolut ingen problemer med at rejse og komme rundt.

I Ocotlan så vi kirken samt gik rundt på markedet. Vi fik bla koebt lige mad og frugt således vi kunne lave en sandwich som vores frokost. Det er ganske dyrt at spise hernede så hvis vi kan spare lidt penge på at lave vores egen frokost så er det jo fint.

Kl 15.00 skulle vi på en tour igen. Denne gang til Monte Alban som er et af de største og vigtigte arkaeologiske stedet i Mexico. Guiden vi havde var utrolig god og spaendende og vi gik rundt i lang tid og fik forklaret det meste. Vi gik faktisk så lang tid at vi ikke fik meget tid til selv at gaa rundt på stedet. Det ligger, naermest naturligvis, på toppen af bjerg så udsigten er fantastisk.

Om aften spiste vi på en lille trendy cafe med en masse ugen mexicanere. Nina og jeg gik en lille tur og fandt byen dyreste hotel hvor vi var så heldige at der var en danse opvisning. Så den sneg vi os lige ind til. Det var meget skaegt lige at se lidt traditionelt mexicansk dans.