« Mexico City - dag 2 | Forside | Oaxaca - 31/12/2003 »

Oaxaca - 30/12/2003

Vi tog natbussen til Oaxaca, som udtales Wahaka. Vi havde fået af vide at det vil være koldt ombord i bussen pga aircondition så vi havde taget extra toej på. Men det viste sig at være ganske behageligt så vi svedte lidt.

Der var lidt forvirring omkring bagagen så det var lidt før vi var lidt for sent på selvom vi var ved busterminalen i meget god tid. Naa men vi kom da afsted og bussen var en dejlig luksusbus med masser af plads til benene. Busturen fra Mexico City til Oaxaca tog 6 timer.

Vi ankom kl 6.00 og gik derefter til hotellet. Det var lidt langt så maaske vi skulle have taget en bus, men ok, så fik vi lidt motion. Vi checkede ind på hotellet som vi havde fundet på nettet. Virkelige dejligt sted. Om morgenen er det koldt. Puha... nu ikke igen. Det var koldt nok i Peru.

Saa tullede vi lidt rundt i byen og fik lidt morgenmad på hovedtorvet i byen. Vi tog så en lokalbus ud til San Bartolo som ligger ca 12 km ude fra byen. Her laver de sorte lerkrukker. Vi så de mest kendte sted nemlig Mama Rosa. Det er ikke leret der goer tingene sorte men en speciel braendeteknik som de bruger. Vi fik lidt frokost på en af de mange så lokale restuarenter. Kylling kan man naesten aldrig gaa galt med.

Vi tog så lokalbussen tilbage. Man stiller sig bare ved vejkanten og vifter lidt med armene når bussen så kommer. På vej tilbage tl hotellet reserverede vi tid til en mountainbike tur dagen efter. Dernaest hjem på hotellet og få et dejligt varmt bad og ud i byen igen for at få lidt aftensmad. Jeg tror vi fik en pizza og en kaempesalat.